Banyards engaged at 2 Television Centre

2tvcent.jpgPublicis Media UK is one of our latest clients (among a growing number of end users) who recognise the benefits of evaluating the performance of the landlords M&E assets and systems prior to undertaking a Cat A fit-out.

Working on behalf of Publicis Media UK via ISG, Banyards have been engaged to undertake the MEP validation survey for the iconic former BBC Television Centre following the £1.5billion makeover by the developers Stanhope, Mitsui and AIMCo.

Publicis Media is moving its six media agency brands and supporting practices, with more than 2,000 staff, into the BBC’s iconic former home in West London. They will occupy 212,000 square feet across seven floors with each agency brand occupying separate floors.

The office reception sits below the atrium at the centre of the internal street, allowing easy access from either Wood Lane or the White City stations. The atrium brings light to every floor and the splayed geometry and staggered positioning of the bridge links, make a bold graphic statement across the atrium and serves to connect people and activity across floors.

The building is served by chilled ceiling systems, 30 showers, LED lighting and has a BREEAM excellent rating. Their sophisticated infrastructure is connected to one of the highest tier data centre communication providers and has the highest resilience level; with the built-in option of scaling up or down.

Posted on: 18-09-2018

© Banyards 2018. All rights reserved.